Aanbod voor particulieren en bedrijfsleven

Personal TrainingGroepslessenBedrijfswereld
Krav Maga Krav MagaKrav Maga
Kickboksen (cardio) boksenKickboksen
(Cardio) boksen(Cardio)boksen
Workshop zelfverdediging

Personal Training

MDH Combat & Training verzorgt vechtsport gerelateerde personal training in omgeving Dordrecht. Hierbij kun je kiezen voor:

De locatie van de personal training lessen zijn bespreekbaar. Dit geldt ook voor andere regio’s.


Groepslessen

MDH Combat & Training verzorgt in samenwerking met Sportschool VLC wekelijks Krav Maga groepslessen op verschillende locaties. Deze lessen bieden wij aan, aan zowel volwassenen als kinderen vanaf 7 jaar.

Op verzoek is het mogelijk om groepslessen
(cardio)boksen/ kickboksen of Krav Maga aan te vragen.

Bedrijfswereld

Ook voor het bedrijfsleven kunnen er trainingen worden verzorgd. Ben je op zoek naar groepslessen voor je werknemers? Of wil je iets leuks en uitdagends als teamuitje? Dan bieden vechtsportlessen een goede uitkomst.

Als jouw onderneming/ organisatie zich bevindt in een branche waarin geweld regelmatig kan voorkomen. Dan is het ook mogelijk om 1 of meerdere trainingen een bepaald thema mee te geven. Denk bijvoorbeeld aan fysiek pestgedrag op een scholengemeenschap, het onder controle krijgen van een agressief persoon tijdens het uitvoeren van een beveiligings/politie functie.

De lessen zullen worden verzorgd door een gecertificeerde instructeur, die afhankelijk van het doel van de training, de les op een logische en laagdrempelige manier zal leiden.