Krav Maga lessen in Breda voor jong en oud

Onze locatie in Breda

Iedere maandag en woensdag worden er door sportschool VLC groepslessen Krav Maga gegeven. Op dit moment worden er ivm een verhuizing op maandag en woensdag op verschillende adressen getraind. Ook wordt er iedere woensdag Kids & Teens Krav Maga gegeven. Kijk hieronder voor het rooster.

Dag TijdstipVolwassenen/kids?
Maandag19:30-21:00Volwassenen
(Gaffelstraat 30B)
Woensdag16:00-17:00KIDS (Jan Nieuwenhuyzenstraat 9
Woensdag19:30-21:00Volwassenen (Jan Nieuwenhuyzenstraat 9

Wat is Krav Maga?

Krav Maga is afkomstig uit Israƫl en staat bekend als praktisch en modern zelfverdediging systeem. Door gebruik te maken van een simpele en logische benadering van zelfverdediging, kan iedereen in een relatief korte periode een hoog niveau bereiken. Hiervoor is geen vechtsport achtergrond nodig!

Door mentale, technische, tactische en lichamelijke training te combineren. Leer je als beoefenaar van Krav Maga controle te verkrijgen in de meest gevaarlijke situaties.

Belangrijk om te weten, is dat de technieken van nu werkelijk getest zijn. Dagelijks worden de technieken doeltreffend toegepast. Door man, vrouw, jong en oud, onder alle omstandigheden. Het systeem staat niet voor niets bekend als” best street and battle tested system of the world”.