Personal Training

Door ons te specialiseren in vechtsport kunnen wij ook personal training met een zo hoog mogelijke kwaliteit aanbieden. Meer persoonlijke aandacht leidt tot meer feedback en vergroot jouw ontwikkeling. Of het nu jouw doel is om af te vallen, je stoot en trap technieken te verbeteren of gewoon om fitter wilt worden. Met personal training zorgt de extra aandacht voor een sneller resultaat.

Werkwijze

Voordat je met personal training start, bepalen wij samen met jou eerst het doel wat je wilt bereiken via de trainingen en met welke vechtsport je dit wilt realiseren (boksen, kickboksen of Krav Maga). Vervolgens wordt er een plan opgesteld die jou gaat helpen om jouw doelen te realiseren. Denk hierbij aan afvallen, sterker worden, conditie verbeteren of echt de Ins & Outs van de vechtsport leren kennen.

Tarieven Personal Training & Small group training

Voor een personal training sessie of small group sessie kun je kiezen uit 3 verschillende tijdsduren, namelijk 60 minuten – 45 minuten of 30 minuten. Als je wilt weten welke tijdsduur het beste bij jou past, willen wij je graag helpen met de keuze hierin.
De tarieven per training staan hieronder vermeld.

Personal training Kickboksen
PT 60 minuten = €57,75
PT 45 minuten = €47,25
PT 30 minuten = €31,50

Personal training Boksen
PT 60 minuten = €57,75
PT 45 minuten = €47,25
PT 30 minuten = €31,50

Personal training Krav Maga
PT 60 minuten = €60,00
PT 45 minuten = €49,50
PT 30 minuten = €33,75

Train je liever met vrienden?

Daarvoor kunnen wij small group trainingen aanbieden. Om dezelfde kwaliteit en aandacht van de lessen te kunnen garanderen, kan dit tot een maximum van 6 personen. 

Het tarief voor Small group trainingen kan worden aangevraagd via ons contactformulier.

Wil jij het liefst zo snel mogelijk al beginnen. Meld je dan aan voor een personal training sessie via ons contact formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden.