Weerbaarheidstrainingen voor kinderen en tieners

Krav Maga voor mijn kind?

Als je op zoekt bent naar weerbaarheidstrainingen voor jouw kind of tiener. Dan hoor je vaak verschillende vechtsporten voorbij komen die je kind of tiener zou ‘moeten’ doen!

Natuurlijk draagt iedere vechtsport bij aan het weerbaarder maken van iemand. Maar houdt er wel altijd rekening mee, dat op straat heel veel verschillende scenario’s zich voor kunnen doen. MDH Combat & Training is van mening dat Krav Maga een van de best geteste systemen is op gebied van zelfverdediging en weerbaarheid in situaties die zich op school, straat kunnen voordoen.

Wat is Krav Maga?

Krav Maga is afkomstig uit Israël en staat bekend als praktisch en modern zelfverdediging systeem. Door gebruik te maken van een simpele en logische benadering van zelfverdediging, kan iedereen in een relatief korte periode een hoog niveau bereiken. Hiervoor is geen vechtsport achtergrond nodig!

Door mentale, technische, tactische en lichamelijke training te combineren. Leer je als beoefenaar van Krav Maga controle te verkrijgen in de meest gevaarlijke situaties.

Belangrijk om te weten, is dat de technieken van nu werkelijk getest zijn. Dagelijks worden de technieken doeltreffend toegepast. Door man, vrouw, jong en oud, onder alle omstandigheden. Het systeem staat niet voor niets bekend als” best street and battle tested system of the world”. 

Tijdens deze trainingen leert je kind om voor zichzelf op te komen, maar leert het ook gevaar herkennen en vermijden. Pas wanneer er geen andere optie is, wordt er over gegaan tot actie.

Ook worden tijdens de Kids Krav Maga trainingen de grenzen op een uitdagende en leuke manier verlegd.

Op welke locaties kan ik weerbaarheids trainingen voor kinderen en tieners volgen?

Kan ik een Krav Maga training meedoen?

Ben je benieuwd en wil je graag een lesje meedoen. Meld je dan hieronder aan voor een gratis proefles!I